Majoitus

Kuva piha-alueeltaVajaan kahden hehtaarin alueella on viisi 4 hengen kevythirsistä 12 neliön mökkiä sekä yksi kahden hengen kelomökki. Vakiovarusteina mökeissä on kahvinkeitin, jääkaappi ja pienimuotoinen astiasto. Petivaatteet kuuluvat perushintaan. Liinavaatteet erillismaksusta,10€/setti.

Mökeissä on kerrossänky ja kaksi tavallista sänkyä.
Hinta 65 €/vrk. Mökin tai telttapaikan hintaan kuuluu suihkun käyttö. Alueella on kaksi saunaa, sähkö-ja puulämmitteinen 20€/h.
Mökkien välittömästä läheisyydestä löytyy juomavesipiste, hirsinen keittolaavu, josta löytyy kaasuhella, kattiloita ja pannuja.

Samalla nurmialueella sijaitsee myös avogrillikatos, jossa on kaksi grillauspistettä.

Ulkohuusseja 4 kpl.

Telttailu ja asuntovaunu/auto alueella on mahdollista maksusta. Hinta 15€/paikka + 5€hlö+ sähkö 5€vrk.

Aluemaksu, 5€hlö (tulipaikkojen käyttö, jätepiste, vesipiste, huussit)

KevythirsimökkejäKuva sisältä

Piilopirtti

LuonnonkivitakkaAlueella on myös Piilopirtti, idyllinen 6 hengen vuokramökki, joka on rakennettu vanhoista riihen hirsistä Kaitajärven rannalle. Neljälle hengelle makuupaikat tuvan ylisillä ja tuvassa parisänky. Luonnonkivitakka luo tunnelmaa iltaisin. Lämmitys myös sähköpatterein ja kaminalla.
Piilopirtin pihalla on kesäkeittiö, josta on mahtavat näköalat järvelle kokkaillessa. Rantasauna kamareineen ei voisi olla enää lähempänä rantaa, näköalat avautuvat länteen, johon ilta-aurinko laskeutuu. Ranta on ihanteellinen lapsiperheille, syvenee loivasti. Paikka sijaitsee lähellä muita mökkejämme, mutta on kuitenkin omassa rauhassaan. Puucee. Täällä sielu lepää.

Mökki viikkovuokrauksella tai sopimuksen mukaan. Huom! talviasuttava. Rannalta pääset suoraan hiihtämään tai luistelemaan kelien mukaan.

PiilopirttiPiilopirtti talvella